Meeboon friskvård

Sabaithong Somdi

- din stund i Thailand

lotusblomma på sidenduk

Thaimassage

Thaimassagen uppstod för mer än 2500 år sedan och har över tiden utvecklat sin egen form. Den härrör från de ännu äldre formerna av kinesisk och indisk medecinsk tradtion.


Thaimassagen bygger på en mycket gammal beprövad visdom. räkna med en upplevelse av energigivande och välbefinnande. Den strechar din kropp och bidrar till att frigöra stress och spänning samt öka rörligheten och blodcirkulationen och bidrar därmed ofta till lindring av vissa smärtor.

90min 800kr

60min 500kr

30min 350kr

thaimassage

Aromamassage med varm olja

Aromamassagen är en mjuk och avslappnande massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både för huden men också för doftsinnet. Valet av oljor kan vara individuellt och beroende av hur just du upplever dem. Massagen baseras på så kallad taktil massage med mjuka strykningar i ett mjukt och lugnt mönster och jämnt tryck. Rörelserna följer ett visst mönster för att frigöra hormon som ger ett välbefinnande.


Massagen ger en fantastisk avslappning och många somnar gärna under behandlingen. Man kan bli rejält trött och bör gärna te det lite lugnt efteråt. Låt oljorna stanna kvar på huden ett tag för att verka på bästa möjliga sätt. Avvakta om möjligt att duscha när du kommer hem.

90min 800kr

60min 500kr

30min 350kr

aromamassage med varm olja

Massage med kokosnötsolja

Massagen är ganska lik aromamassage, skillnaden är att man använder kokosnötsolja istället som är väldigt bra för torr hud.

90min 800kr

60min 500kr

30min 350kr

massage med kokosnötsolja

Oljemassage

Klassisk svensk massage med olja. Avslappnande och ökar blodcirkulationen i kroppen.

90min 800kr

60min 500kr

30min 350kr

oljemassage

Fotmassage

Thailändsk fotmassage är en intressant och uppskattad fotmassage. Genom att trycka på och massera vissa punkter på foten kan man via nervbanorna stimulera andra delar av kroppen.


Fötterna tvättas noggrant och smörjs med lotion. Alla vitala punkter på foten behandlas. Även denna massageform är mycket avslappnande och bidrar till ökad blodcirkulation, minskad stelhet, ökad rörlighet och är avstressande. Vissa upplever till och med förbättrad sömn och tankeförmåga.

60min 500kr

30min 350kr

fotmassage

Vaxning

Vaxning är djupverkande på så sätt att håret tas av vid roten och inte skärs av på hudytan som vid rakning. Effekten blir på så sätt mer långvarig. Reslutatet kan också bli en mindre total hårproduktion på grund av viss påverkan på hårsäckarna.

Vaxning Ben hel 700kr

Vaxning Ben halv 400kr

Vaxning Armhåla 220kr

Vaxning Ögonbryn 220kr

Vaxning Brasiliansk 600-700kr (endast kvinnor)

vaxning

Fotvård

Fotvård 60min 480kr

vaxning

Övriga behandlingar

Pedikyr 400kr

Manikyr 300kr

Färgning Frans/Bryn 300kr

Färgning Ögonfransar 200kr

Färgning Ögonbryn 150kr